Mooie match tussen Klein Entink Mode en Mooi voor Nop

, , 01 oktober 2017

AALTEN – Mariëtte Klein Entink van Klein Entink Mode en Impulz heeft diverse spullen beschikbaar gesteld voor Mooi voor Nop, kledingruil Aalten.

Mooi voor Nop is elke woensdagavond van 19.00 tot 20.30 uur en elke eerste zaterdag van 10.30 tot 12.30 uur geopend op Magnoliaplein 11 en speciaal voor mensen met een kleine beurs. Zij kunnen hier dames- en kinderkleding ruilen. De kledingruilbank had bij de Aaltense Uitdaging een aanvraag ingediend voor een passpiegel, kledingrekken en kleerhangers. Via matchgroeplid Dianne Sloetjes van de Aaltense Uitdaging is deze vraag neergelegd bij Klein Entink Mode in Aalten. Zij konden voorzien in deze vraag en konden er zelfs nog een mooi aantal paspoppen bij leveren. Als Maatschappelijk Betrokken Ondernemer wil Klein Entink sociale organisaties graag helpen. En zo ontstond er op donderdag 28 september een mooie match tussen beide partijen met gesloten beurs.

De Aaltense Uitdaging koppelt vragen van verenigingen en stichtingen aan bedrijven met kennis, helpende handen en spullen.

AaltensNieuws