Vrijwilligersmarkt gemeente Aalten op 27 september

, 13 juli 2018

Wilt u graag vrijwilligerswerk doen, maar weet u niet precies wat? Of heeft uw organisatie juist behoefte aan vrijwilligers?

Kom dan langs op donderdagmiddag 27 september tussen 16.00-20.00 uur in het Kulturhus in Dinxperlo. Die middag organiseert een breed netwerk uit Dinxperlo en Sȕderwick samen met Figulus Welzijn, de Talentverbinder en de Aaltense Uitdaging onder het motto “Samen voor meer vrijwilligers” een Vrijwilligersmarkt voor de hele gemeente.

Vrijwilligerswerk is onmisbaar in het maatschappelijk leven. Daarom willen we op deze markt vraag en aanbod aan elkaar koppelen. Ook kijken we of er vanuit een netwerk, waarin intensief wordt samengewerkt, nieuwe mogelijkheden kunnen worden gevonden. Zo worden organisaties uitgedaagd ook naar elkaar en naar maatschappelijke vragen te kijken.

Naast de markt wordt u ook de mogelijkheid geboden deel te nemen aan inspiratiesessies en workshops.

Wilt u met uw organisatie of vereniging ook een kraampje op de Vrijwilligersmarkt? Meldt u dan aan via s.rexwinkel@figulus-welzijn.nl of via het Vrijwilligers Service Punt bij Dini Veerbeek d.veerbeek@figulus-welzijn.nl