Derde ZZP / Kleine ondernemersdag wederom een succes

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

ZZP/kleine ondernemersdag weer een succes

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” custom_margin=”|auto|-104px|auto||” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://aaltenseuitdaging.nl/wp-content/uploads/2022/05/zzp-dag-2022-01-scaled.jpg” title_text=”zzp dag 2022 01″ _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” min_height=”222.4px” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Op 9 mei jl. vond de ZZP/kleine ondernemersdag in plaats ’t Romienendal. Een avond met een interessant programma voor zowel de startende als de gevorderde ondernemer in de gemeente Aalten.

De organisatie was ook dit keer in handen van de Talentverbinder,  Jarbon en de Aaltense Uitdaging, Met een opkomst van 45 ondernemers mag de avond een succes genoemd worden.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

De ondernemers krijgen een interessant programma aangeboden. Dat bestond uit diverse gast-sprekers.

Ivar van Asten (de Startversneller) leert aanwezigen in een plenaire setting alles over matchmaking. Dat maakt dat er al snel contact kan worden gelegd met andere aanwezigen. Hierna kiezen de ondernemers in twee rondes voor de drie aangeboden workshops. Bert Breukers (ROZ) vertelt over het ondernemersplan op een enkel A4-tje. Aan de hand van dit plan laat hij de ondernemers uit het proces van de dagelijkse werkzaamheden stappen.

Ronald Treijtel (Flox Ondernemershuis) gaat in op het netwerken en hoe men dat doet. Netwerken is vooral communiceren en dat wordt dan ook vooral gedaan. Populair zijn de sessies over het Broodfonds die door Jan Helmink van Jarbon worden verzorgd. Een broodfonds is een alternatief voor een verzekering tegen arbeidsongeschiktheid, ontwikkeld door en voor ondernemers. Bij ziekte wordt er uitgekeerd door de andere ondernemers in het Broodfonds.

Deze avond is het startschot voor het oprichten van het tweede Broodfonds in de gemeente Aalten en dat lijkt geslaagd. De eerste aanmeldingen liggen er. Na de zomer volgt de daadwerkelijke oprichting.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]