Groeien door te delen, hét online MBO-event voor maatschappelijk betrokken ondernemers op 5 oktober 2021

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.10.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Groeien door te delen, hét online MBO-event voor maatschappelijk betrokken ondernemers op 5 oktober 2021

Ondernemers opgelet! Op 5 oktober 2021 nemen interessante gastsprekers vanuit het bedrijfsleven je mee in hun verhaal over hoe waardevol het is om lokaal (en landelijk) maatschappelijk van betekenis te zijn. ‘Groeien door te delen’ is hét online event voor bedrijven over maatschappelijk betrokken ondernemen, georganiseerd door de Nederlandse Uitdaging in samenwerking met lokale uitdagingen, die verspreid door heel Nederland zitten.

[/et_pb_text][et_pb_image src=”http://aaltenseuitdaging.nl/wp-content/uploads/2021/09/Afbeelding1.png” title_text=”Afbeelding1″ _builder_version=”4.10.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.10.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Hoe kan je als bedrijf jouw steentje bijdragen aan de lokale samenleving? En hoe kan de Uitdaging jouw organisatie daarbij ondersteunen? Tijdens het ‘Groeien door te delen’ event delen tal van bedrijven als Tempo-Team, BAM en Rabobank inspirerende voorbeelden hoe zij de lokale samenleving versterken door de inzet van menskracht, kennis en materialen. Kortom, een inspirerende en verbindende dag voor ondernemers die je niet wilt missen!

Programma

13:45 uur         Ontvangst & inloop (online)

14:00 uur         Opening door dagvoorzitter Gijs Nillessen en sidekick Desirée Kuipers

14:05 uur         Hoe laat jij jouw bedrijf groeien?
Sascha Gaus, bestuurslid Nederlandse Uitdaging, gaat in gesprek met het Oranjefonds, BAM en Boerhof Projectinrichters over de Uitdaging en de meerwaarde die een lokale Uitdaging biedt voor hun bedrijfsvoering.

14.35 uur         Geldzorgen de baas
Hoe pak je vroegsignalering van geldzorgen van werknemers aan en wat dit betekent voor jou als werkgever? Dat vraagt moed en dialoog. Vanuit hun lokale betrokkenheid en motivatie om de eigen regio vitaal te maken praten Gerard Kok van de Rabobank en Jacqueline Beekman van de Moedige Dialoog over samenwerken om armoede, schulden en geldstress aan te pakken.

15:05 uur         Korte pauze

15:15 uur         Interactieve sessies
Keuze uit 7 verschillende inspirerende interactieve sessie met onder andere Alliantie Kinderarmoede, Tempo-Team en de Startkamer.

15:35 uur         Korte pauze

15:45 uur         De kansen van SROI
Social Return On Investment is ervoor bedoeld om mensen met een arbeidshandicap of afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame en kwalitatieve manier aan het werk te krijgen. Maar je kan SROI ook op een andere manier inzetten Beleidsadviseur Marc van Zanten, Jeroen Duijvestein van BAM regio Midden en Yuri Starrenburg van PSO Nederland geven je een andere kijk op SROI.  

16:15 uur         Korte pauze

16:25 uur         Interactieve sessies
Keuze uit 7 verschillende inspirerende interactieve sessie met onder andere ROC, Univé en Good Busy.

16:45 uur         Afsluiting en netwerken (online)
Ga in gesprek met collega-ondernemers, sprekers of managers van een lokale uitdaging in jouw buurt!

 

Aanmelden

Meer informatie over de verschillende programmaonderdelen en aanmelden voor het MBO-event gaat via de website van de Nederlandse Uitdaging www.nluitdaging.nl/groeiendoortedelen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]