INZAMELING GEBRUIKTE COMPUTERS, TELEFOONS EN ICT APPARATUUR


Heb je oude computers, telefoons of andere ICT apparatuur die je niet meer gebruikt? Doe dan mee met de inzamelactie van Aalbers & zn. BV en de Aaltense Uitdaging op zaterdag 17 februari! Breng jouw defecte of afgeschreven computers, telefoons en andere ICT-apparatuur tussen 09.00 en 12.00 uur naar het terrein van Aalbers BV aan Broekstraat 31 in Aalten.

Op het terrein van Aalbers zijn vrijwilligers van Figulus Welzijn aanwezig die graag de apparatuur in ontvangst nemen. Alle ingezamelde apparatuur wordt door Copiatek opgehaald, die dit zo mogelijk repareert en anders recycled. Ongeveer één derde deel komt vervolgens terug naar lokale verenigingen en vrijwilligersorganisaties in onze gemeente via de Aaltense Uitdaging. Zo kunnen wij samen apparatuur recyclen en tegelijkertijd de gemeenschap ondersteunen! #Duurzaamheid #Gemeenschap #Aaltense Uitdaging.

De Aaltense Uitdaging brengt bedrijven en goede doelen samen, ondersteunt verenigingen en maatschappelijke organisaties en zorgt voor een waardevolle match. Figulus Welzijn versterkt de sociale netwerken in de Gemeente Aalten en stimuleert samenwerkingen tussen inwoners en organisaties.

Copiatek creëert werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en recyclet afgeschreven ICT-apparatuur. H.J. Aalbers en Zoon B.V. is een lokaal familiebedrijf gespecialiseerd in transport, grondwerk en groenrecycling. Er is een milieustraat waar zij afvalstoffen ontvangen, welke niet meegegeven kunnen worden met het huishoudelijk afval.

Wil je weten hoe De Aaltense Uitdaging jouw vereniging of maatschappelijke organisatie kan helpen? Stuur jouw vragen naar: https://aaltenseuitdaging.nl/vraag-aanbod-aanmelden/ of mail manager Mark van Dam via info@aaltenseuitdaging.nl