MATCH: Beeldschermen van BonsenReuling voor Figulus Welzijn

Via onze matchgroep kwam een heel mooi aanbod van BonsenReuling Accountants & Adviseurs binnen. BonsenReuling ging veel computerschermen vervangen. De vervangen schermen werden vervolgens aan de Aaltense Uitdaging aangeboden, wel 45 stuks in totaal. Wederom via de matchgroep vonden een deel van de schermen hun weg naar Figulus Welzijn in Aalten. Het resterende deel is opgehaald door Copiatek, die ze refurbished of recycled.

BonsenReuling Accountants & Adviseurs is een maatschappelijk betrokken kantoor, die tal van initiatieven in de regio ondersteunt. BonsenReuling is niet alleen een gevestigde naam, maar ook een trotse onderneming met 170 toegewijde collega’s verdeeld over vijf vestigingen voornamelijk in Oost-Nederland. De geschiedenis weerspiegelt niet alleen de groei in klanten en personeel, maar ook onze constante inzet voor innovatie, kwaliteit en succes. Dat zie je ook terug in de dienstverlening, die door de jaren heen enorm is uitgebreid. Er is oog voor digitalisering maar ook in het kader van duurzaamheid heeft het dienstenaanbod zijn groei doorgemaakt. Daarmee bereidt BonsenReuling haar cliënten voor op de ontwikkelingen inzake ESG, oftewel Environmental (milieu), Social (mens) en Governance (behoorlijk bestuur).

Figulus Welzijn ontstond per 1 januari 2011 uit het samengaan van het Sociaal Cultureel Werk Aalten en het Sociaal Cultureel Werk Dinxperlo. Figulus Welzijn heeft zich ontwikkeld tot een brede welzijnsorganisatie die inspeelt op de maatschappelijke ontwikkelingen van deze tijd. Voorbeelden hiervan zijn het vluchtelingenwerk dat uitgevoerd wordt door Figulus Welzijn, speelt het een rol binnen de participatiewet en is het actief bij het bestrijden van eenzaamheid bij onze oudere inwoners.

Copiatek is de ICT partner van de Aaltense Uitdaging. Zij zamelen afschreven ICT-apparatuur in via het principe: Refurbish, Re-use, Recycle. Van alle ingezamelde apparatuur wordt een deel geheel opgeknapt, waardoor deze weer inzetbaar is in Nederland (Refurbish), een deel wordt opgeknapt, maar is niet meer geschikt voor Nederland. Deze komen ten goede aan projecten in ontwikkelingslanden (re-use). Dat deel wat niet meer opgeknapt kan worden wordt duurzaam gerecycled (recycle). Copiatek werkt voor een groot deel met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Van alle afschreven ICT-apparatuur die via de Aaltense Uitdaging wordt ingezameld, mogen wij 30% gratis weer refurbished terugontvangen en inzetten.

Heeft uw bedrijf iets aan te bieden ? Expertise, (kantoor-)meubels, afgeschreven ICT apparatuur? Meldt dit aan bij de Uitdaging, dan proberen wij er een bestemming voor te vinden bij verenigingen maatschappelijke organisaties of initiatieven. Dat is duurzaam en maatschappelijk betrokken. Aanmelden kan via www. aaltenseuitdaging.nl/vraag-aanbod-aanmelden. Mailen kan ook met manager Mark van Dam via info@aaltenseuitdaging.nl