Match: heg knippen voor Scouting Aalten

De meeste matches die wij als Aaltense Uitdaging maken zijn éénmalig. Er is een vraag of een aanbod en die matchen we met elkaar. Maar soms weten we ook een duurzame, terugkerende match te maken. Onderstaand bericht ontvingen we van Scouting Aalten die enige jaren geleden door de Uitdaging gematcht werden met hoveniersbedrijf Berkelmans Stemerdink.

Beste mensen, 

Enkele jaren geleden had Scouting Aalten een vraag aan de Aaltense Uitdaging voor hulp bij het snoeien van de beukenhagen rondom het scoutinggebouw.

Hoveniersbedrijf Berkelmans Stemerdink heeft toen aangeboden de hagen te snoeien.

Een hele mooie match voor Scouting.

Daarna hebben ze aangeboden dit vaker te willen doen.

Vanmorgen kregen we een bericht dat vandaag de hagen weer worden gesnoeid.

We vinden het een pracht prestatie dat dit bedrijf zo meedenkt en hun werk bij draagt aan de mooie uitstraling van ons terrein.

We danken ze hartelijk hiervoor.

 Met vriendelijke groet,

Willem Houwer.

Scouting Aalten

Elke match, groot en klein, is belangrijk. Maar dit soort matches met betrokken bedrijven als Berkelmans Stemerdink, zijn de krenten in de pap.

Wilt u met uw bedrijf ook bijdragen? Heeft u bijvoorbeeld goederen die u niet meer gebruikt, maar die waardevol kunnen zijn voor verenigingen of maatschappelijke organisaties ? Of diensten die u eenmalig of duurzaam aan verenigingen of maatschappelijke organisaties kunt aanbieden? Meldt deze dan aan via de Aaltense Uitdaging. Dat kan via: https://aaltenseuitdaging.nl/vraag-aanbod-aanmelden/ of via email: info@aaltenseuitdaging.nl.