MATCH: Huiskes Kokkeler stelt bus ter beschikking aan ’t Praothuusken

’t Praothuusken meldde zich aan voor de maatschappelijke beursvloer van de Aaltense Uitdaging. En al snel werd de gastheer van die avond Huiskes Kokkeler gevonden voor het maken van een match. Op 5 juni mocht ’t Praothuusken een bus lenen van Huiskes Kokkeler om een mooie tocht door de omgeving van Aalten te maken.

‘t Praothuusken organiseert elke woensdagmiddag activiteiten voor senioren in de Zuiderkerk. Dat zijn hele diverse soorten van activiteiten, zoals spelletjes, bekijken van films of, zoals nu, een utstapje. Er was al een huifkar geregeld, maar deze activiteit was zo populair, dat niet iedereen in de huifkar paste.

De personenbus van Huiskes Kokkeler bracht uitkomst, zodat iedereen toch nog meekon op een mooie toer door Aalten. Om deze activiteiten te bekostigen wordt eens per jaar een bazaar gehouden en wordt sponsoring gezocht. Initiatieven als het Praothuusken zijn van groot belang voor de leefbaarheid van onze gemeente, het verschaft netwerk, een sociaal vangnet en het gaat eenzaamheid tegen. Zoals vaak bij dit soort initiatieven valt op staat het met vrijwilligers. De Uitdaging was dan ook blij dat de match met Huiskes Kokkeler gemaakt kon worden, om dit te ondersteunen.

Huiskes Kokkeler Aalten is één van de 14 vestigingen die dit bedrijf heeft, die allemaal in de Achterhoek en Twente gevestigd zijn.

Met merken als Audi, CUPRA, SEAT, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens biedt het bedrijf in een mooi segment zowel nieuwe auto’s als occasions aan en kan het op deze merken de beste service geven. Huiskes Kokkeler is een maatschappelijk betrokken bedrijf met hart voor Aalten. Ze hebben voor de Uitdaging al diverse vragen gematcht.

Meer weten wat de Aaltense Uitdaging voor uw vereniging of maatschappelijke organisatie kan doen? Mail uw vraag aan: https://aaltenseuitdaging.nl/vraag-aanbod-aanmelden/ of mail manager Mark van Dam via info@aaltenseuitdaging.nl