MATCH: kast voor Kulturhus Lintelo van Alfa Accountants en Adviseurs

Het Kulturhus in Lintelo kon nog een kast gebruiken. Deze moest precies in de berging passen. Alfa Accountants en Adviseurs voorzag één van haar kantoren van nieuw meubilair en kon daardoor het Kultushus van een nieuwe kast voorzien. Het Kulturhus is het kloppende hart van Lintelo. De plek waar verenigingen, sport, spel en muziek bijeenkomen.

Een Kulturhus is een gebouw dat midden in de gemeenschap staat. Het belang van dit soort gebouwen en de verenigingen die hiervan gebruik maken is niet te onderschatten. Ze leveren een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid van de kernen. Zo is het Kulturhus Lintelo de thuisbasis van de christelijke bibliotheek, de toneelvereniging Lintelo, de Sjoelvereniging, Lintelo’s belang, de Christelijke gymnastiekvereniging SSS Irene, de Jeugdorganisatie Lintelo, de Christelijke Gemengde Zangvereniging Sursum Corda Lintelo, De Christelijke Oranjevereniging Lintelo, de Christelijke Muziekvereniging Advendo Lintelo, Schietvereniging Lintelo en de Ondernemersvereniging Lintelo. Een levendige kern heeft daarmee een levendig verenigingsleven.

Als er een vraag binnenkomt bij de Aaltense Uitdaging dan wordt deze uitgezet via de matchgroep. Dit is een groep mensen uit het bedrijfsleven die hun netwerk openzetten om vragen vanuit verenigingen, maatschappelijke organisaties en initiatieven te matchen. Dit netwerk is cruciaal voor het functioneren van de Uitdaging. En dat dit systeem goed werkt, blijkt wel uit het feit dat ook voor het Kulturhus zich een bedrijf meldde die de match kon maken. In dit geval Alfa Accountants en Adviseurs. Alfa is een netwerk van kantoren die altijd lokaal betrokken zijn. Dat geldt zeker ook voor het kantoor in Aalten. Bij Alfa weet men het lokale ondernemerschap en maatschappelijk betrokken ondernemen op uitstekende wijzen met elkaar te combineren.

Heeft uw vereniging of maatschappelijke organisatie ook een vraag aan de Aaltense Uitdaging, heeft u handen, spullen of advies nodig ? Meldt u deze dan aan via onze website via:Vraag & Aanbod aanmelden – Aaltense Uitdaging

Bent u een bedrijf en heeft u spullen, handen of advies aan te bieden, dan kunt u dat ook via bovenstaande link melden.

Heeft u een vraag aan ons? Neem contact op met Mark van Dam, manager van de Aaltense Uitdaging via info@aaltenseuitdaging.nl