MATCH: kerstverlichting van Kaemingk voor het Meedoenpact

De Aaltense Uitdaging ondersteunt het Meedoenpact in Aalten. Het Meedoenpact is op 9 mei 2019 gestart als een initiatief van de Stichting Diaconale Hulpverlening Aalten, de talentverbinders, Figulus en Aladna FM en enkele ervaringsdeskundigen. Vanaf het begin met ondersteuning vanuit de Gemeente Aalten. Het Meedoenpact willen inwoners binnen de gemeente die het ( financieel) lastig hebben ondersteunen. Inmiddels hebben ruim 60 organisaties de intentieverklaring ondertekend om een steentje bij te dragen binnen hun missie. Ook de Aaltense Uitdaging draagt bij waar dat kan.

 Het Meedoenpact verzorgt met heel veel vrijwilligers dat gezinnen ook tijdens de feestdagen niet worden vergeten. Zo worden voor de kerstdag bij ruim 300 gezinnen een kerstpakket bezorgd. Vanuit het Meedoenpact kwam de vraag of er energiezuinige kerstverlichting beschikbaar zou kunnen worden gesteld voor deze gezinnen. Jan Berkelmans ging vanuit de matchgroep van de Uitdaging direkt aan de slag met deze mooie vraag.

Het Aaltense bedrijf Kaemingk B.V., één van de grootste leveranciers op gebied van seizoensdecoratie, was bereid om kerstversiering beschikbaar te stellen voor het Meedoenpact.

Wim Drenth is één van de mensen achter het Meedoenpact. Hij is ook betrokken bij de grote kerstpakkettenactie die elk jaar door de vele vrijwilligers van het Meedoenpact wordt georganiseerd. Namens het Meedoenpact nam hij de grote hoeveelheid dozen in ontvangst met de door Kaemingk beschikbaar gestelde energiezuinige kerstverlichting.

Meer weten wat de Aaltense Uitdaging voor uw vereniging of maatschappelijke organisatie kan doen? Mail uw vraag aan: https://aaltenseuitdaging.nl/vraag-aanbod-aanmelden/ of mail manager Mark van Dam via info@aaltenseuitdaging.nl