MATCH: pallets voor Timmerdorp Aalten

MATCH: pallets voor Timmerdorp Aalten

14 augustus 2023 was de dag dat het Timmerdorp Aalten voor de tweede keer van start ging. Dit tweedaagse timmerfestijn werd gehouden op het grasveld naast de Zuiderkerk. Met een grote groep vrijwilligers mochten 60 kinderen de mooiste hutten bouwen, maar ook spelen en knutselen. Zelfs de brandweer kwam langs om een demonstratie te geven. Via het bedrijvennetwerk van Aaltense Uitdaging werd door Kaemingk 100 pallets ter beschikking gesteld, waarmee werkelijk fantastische hutten werden gebouwd.

Het Timmerdorp werd in 2023 voor de tweede keer georganiseerd. En er waren zoveel aanmeldingen dat niet alle kinderen een plekje konden krijgen. Een evenement als deze kan alleen georganiseerd worden als mensen de handen ineen slaan. En dat lukte hiervoor op een prachtige wijze. Vele vrijwilligers en vele sponsoren maakte dat dit een ook dit jaar weer een doorslaand succes werd.

Het tekent het belang van vrijwilligers voor de samenleving. Zonder enthousiaste vrijwilligers kunnen dit soort evenementen niet meer georganiseerd worden. En dat dit enthousiasme aanstekelijk is, blijkt wel uit de grote lijst van bedrijven die dit sponsoren. De Aaltense Uitdaging is blij dat ze een kleine bijdrage hieraan heeft kunnen leveren door het contact tussen dit bedrijf en het Timmerdorp tot stand gebracht te hebben.

Meer informatie over het Timmerdorp:

Facebook

Achterhoek Nieuws

Kunnen wij als Aaltense Uitdaging ook wat voor uw vereniging, initiatief of maatschappelijke organisatie betekenen ? Neem contact op met Mark van Dam, manager van de Aaltense Uitdaging via info@aaltenseuitdaging.nl