Online editie van Etend Ontmoeten was een succes

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.9″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.4.9″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.4.9″ global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://aaltenseuitdaging.nl/wp-content/uploads/2021/06/marianne-martin-1024×683.jpg” title_text=”marianne martin” _builder_version=”4.9.7″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.4.9″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.9.7″ custom_padding=”1px|||||” global_colors_info=”{}”]

Online editie van Etend Ontmoeten was een succes.

Op dinsdag 30 maart organiseerden het Vrijwilligersservicepunt van Figulus Welzijn, de vrijwilligers van het project Etend Ontmoeten en de Aaltense Uitdaging een eerste online versie van het project Etend Ontmoeten.

Etend Ontmoeten is een laagdrempelige gelegenheid voor mensen om – onder het genot van een lekkere maaltijd – even uit de sleur en eenzaamheid van alledag te treden en anderen te ontmoeten in een gezellige ongedwongen sfeer.

Als gevolg van COVID-19 was van fysiek bij elkaar komen helaas al maanden geen sprake. Maar op dinsdag 30 maart kwam er een online ‘herstart’ van Etend Ontmoeten. Op deze manier hoopten de
vrijwilligers de vaste gasten een hart onder de riem te steken. Het idee om online met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een hapje bleek een succes.

Burgemeester Stapelkamp ging met de deelnemers in gesprek over de coronacrisis en de impact daarvan op de gemeente Aalten, over hoe de eerste paar jaar als burgemeester zijn bevallen en over
noaberschap. Sandra Vanreys verzorgde belangeloos de muzikale omlijsting en er werd bingo gespeeld. De prijzen werden door de organisatie nog tijdens het etentje bij de winnaars bezorgd. De deelnemers waren enthousiast over de maaltijden, het programma en ook over de begeleiding door de stagiairs bij Figulus Welzijn die de deelnemers wegwijs maakten in het gebruik van de door Copiatek beschikbaar gestelde tablets.

De Uitdaging dankt de ondernemers die hieraan een bijdrage verleenden en de leden van de matchgroep die de maaltijden aan huis bezorgden.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]