Schoonmaakbedrijf De Hoeve / Jansen Hubers helpt Fanfareorkest Psalm 150 met een industriële stofzuiger

Schoonmaakbedrijf De Hoeve / Jansen Hubers helpt Fanfareorkest Psalm 150 met een industriële stofzuiger.

Fanfareorkest Psalm 150, gevestigd in het voormalige Schaersvoorde gebouw in Dinxperlo, heeft een industriële stofzuiger ontvangen dankzij de vrijgevigheid van Schoonmaakbedrijf De Hoeve / Jansen Hubers. De Aaltense Uitdaging kon hierin bemiddelen en zorgde onlangs ervoor dat Jaco van Schijndel namens Psalm 150 de stofzuiger in ontvangst mocht nemen van Cor Jansen, de eigenaar van De Hoeve / Jansen Hubers. Met deze schenking wordt het schoonhouden van de ruimte aanzienlijk vereenvoudigd, waardoor de leden van Psalm 150 zich volledig kunnen concentreren op hun muziek!

Fanfareorkest Psalm 150 is een boegbeeld van de fanfaremuziek in de regio. Het orkest heeft door de jaren heen indrukwekkende prestaties geleverd, waaronder opvallende deelnames aan het Wereld Muziek Concours en een gedenkwaardige concertreis naar Polen. Deze ervaringen hebben het orkest gevormd tot wat het vandaag is: enthousiaste muzikanten die regelmatig speciale concerten organiseren in Dinxperlo en omstreken, waarbij ze fanfaremuziek voor een breed publiek toegankelijk maken. De band met de gemeenschap staat centraal voor Psalm 150, het delen van hun muziek met iedereen die wil luisteren is een kernwaarde.

Schoonmaakbedrijf De Hoeve / Jansen Hubers, een regionaal opererend bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in facilitaire diensten, heeft zich onlangs samengevoegd tot één krachtige entiteit. Door de samenwerking van Schoonmaakbedrijf De Hoeve uit Aalten en Jansen Hubers Schoonmaakdiensten uit Doetinchem wordt de positie van beide bedrijven verder versterkt. De nieuwe eigenaar, Cor Jansen, heeft grote ambities om beide bedrijven verder te laten groeien en te verbeteren. Dit uiteraard met behoud van dezelfde hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie die de klanten van beide bedrijven gewend zijn. Het doel blijft om een schone omgeving te creëren, het welzijn van ons personeel te waarborgen en bij te dragen aan duurzaamheid.

De Aaltense Uitdaging is een platform dat lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties in de gemeente Aalten met elkaar verbindt. Een initiatief waarbij lokale ondernemers en non-profit-organisaties elkaar willen helpen. Wanneer een stichting of vereniging behoefte heeft aan hulp of spullen, kan dit kenbaar worden gemaakt bij de manager van de Uitdaging, die vervolgens de “matchgroep” inschakelt. Deze groep bestaat uit mensen uit het bedrijfsleven die de aanvragen beoordelen en uitzetten in hun netwerk. Vervolgens wordt een bedrijf benaderd om passende hulp te bieden, variërend van specifieke kennis, helpende handen of spullen, dit alles met een gesloten portemonnee.

Wilt u weten hoe De Aaltense Uitdaging uw vereniging of maatschappelijke organisatie kan helpen? Of wil uw bedrijf haar maatschappelijke betrokkenheid vergroten? Stuur een vraag naar https://aaltenseuitdaging.nl/vraag-aanbod-aanmelden/ of mail manager Mark van Dam via info@aaltenseuitdaging.nl