Structurele subsidie door gemeente vanaf 2021

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.9″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.4.9″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.4.9″ global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://aaltenseuitdaging.nl/wp-content/uploads/2020/07/aalten.png” title_text=”aalten” _builder_version=”4.5.0″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.4.9″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.5.0″ global_colors_info=”{}”]

Wat een geweldig nieuws! Vanaf 2021 ontvangen wij van de gemeente Aalten een structurele  subsidie van € 10.000 euro per jaar.

In het ambtelijk advies bij het besluit van het college van B&W wordt geschreven dat structurele subsidiëring kan, omdat het om een relatief laag bedrag gaat. “De maatschappelijke en economische waarde van de ontstane matches vertegenwoordigen een veelvoud van de financiële bijdrage die de Aaltense Uitdaging aan de gemeente vraagt.”

Met deze structurele bijdrage worden wij ook in de toekomst in staat gesteld om de verbinder te zijn tussen maatschappelijke organisaties en verenigingen enerzijds en het maatschappelijk betrokken bedrijfsleven anderzijds. Wij hopen daarmee ook de komende jaren weer prachtige matches te realiseren.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]