Ik doe mee

Als bedrijf of MKB-er speelt u een belangrijke rol in de samenleving. Niet alleen als werkgever, maar ook door het tonen van uw maatschappelijke betrokkenheid. De Aaltense Uitdaging kan u daarbij helpen door u in contact te brengen met maatschappelijke stichtingen en verenigingen met een hulpvraag. Die hulp biedt u door het geven van manuren, kennis, materialen of het inzetten van uw netwerk; dus met gesloten beurs. De Aaltense Uitdaging treedt op als bemiddelaar en brengt partijen met elkaar in verbinding om zo een mooie ‘Match’ tot stand te brengen. Natuurlijk moet er – in overleg – ook een tegenprestatie worden geleverd. Zo ontstaat er een stevig lokaal netwerk dat bijdraagt aan een beter woon- en leefklimaat. Natuurlijk kunt u ook als ZZP-er een bijdrage leveren aan de Aaltense Uitdaging.

Wilt u de Aaltense Uitdaging ondersteunen en zo uw maatschappelijke betrokkenheid tonen? Dat kan als vriend, door middel van het geven van een jaarlijkse financiële bijdrage of door partner te worden.   Als partner kan uw bedrijf een matchgroep lid leveren of op een andere manier de Aaltense Uitdaging ondersteunen.
Wanneer u zich aan ons verbindt, zal uw logo en bedrijfslink op onze website te vinden zijn.

Vriend worden

Ik wil/wij willen graag vriend worden van de Aaltense Uitdaging en wil/willen nadere informatie ontvangen betreffende de financiële bijdrage.