35 matches gemaakt tijdens beursvloer bij Bribus!

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

35 matches gemaakt tijdens beursvloer bij Bribus

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” custom_margin=”|auto|-104px|auto||” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”http://aaltenseuitdaging.nl/wp-content/uploads/2022/09/002-Bribus-Historisch-Dinxperlo-scaled.jpg” title_text=”002 Bribus Historisch Dinxperlo” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” min_height=”222.4px” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

Afgelopen 21 september heeft de beursvloer weer plaatsgevonden. Na bijna drie jaar mocht het eindelijk weer! Bij Bribus in Dinxperlo bracht de Aaltense Uitdaging wederom vraag en aanbod bij elkaar.

Binnen anderhalf uur sloten bedrijven en verenigingen mooie samenwerkingen in de showroom van de keukenfabrikant. En dat met een gesloten beurs.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

Gastspreker deze avond was Hans Martijn Ostendorp, algemeen directeur betaald voetbal bij de Graafschap. “Wat fijn om terug te zijn op geboortegrond.” Zijn verhaal benadrukt het belang van maatschappelijk ondernemen. De afgelopen vijf jaar zette hij zich daarvoor in en met succes. Want zoals hij vertelt: “De winnaar is niet degene die het best is in de sport. De winnaar is degene die maatschappelijk relevant is.” 

Nadat burgemeester Anton Stapelkamp de avond op geheel passende wijze opent met twee pannendeksels worden de eerste matches al snel gesloten. In een goed gevulde showroom worden in 90 minuten vele samenwerkingen tussen verenigingen en bedrijven bezegeld met een handdruk. 

Uiteindelijk zijn er deze avond 35 matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van €14.388,72. Een mooie eindstand van de eerste beursvloer na lange tijd. En zoals Marianne te Linde, manager Aaltense Uitdaging, zegt: “Het is niet alleen deze maatschappelijke waarde die telt. Ook de onzichtbare waarde van verbinding.” 

 

De avond was ook het startschot voor het Aaltens Compliment. Een award voor een Aaltense ondernemer die de afgelopen tijd iets extra’s heeft gedaan op het gebied van maatschappelijk ondernemen. Vanaf nu mag iedereen een ondernemen nomineren. Tijdens de volgende beursvloer wordt de award uitgereikt. Nomineren kan via onze website.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]