6 maart 2024: BEURSVLOER, NU AANMELDEN!

AANMELDING MAATSCHAPPELIJKE BEURSVLOER NU GEOPEND!

 Op 6 maart aanstaande zal de maatschappelijke beursvloer van de Aaltense Uitdaging weer plaatsvinden. Verenigingen, maatschappelijke organisaties, initiatieven en bedrijven kunnen zich vanaf nu aanmelden om hieraan mee te doen. Op de Beursvloer wordt fysiek vraag en aanbod bij elkaar gebracht. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement van de Uitdaging, die in het verleden al heel veel matches heeft opgebracht.

 De beursvloer wordt op 6 maart gehouden bij Autobedrijf Huiskes Kokkeler in Aalten, die hun showroom ter beschikking heeft gesteld aan dit evenement. Iedereen die een maatschappelijke organisaties, vereniging of een initiatief vertegenwoordigd met een concrete vraag krijgt een plek op de beursvloer in deze showroom. De uitgenodigde bedrijven kunnen dan persoonlijk kennis maken en meer achtergrond over de vraag krijgen. Als het aanspreekt en het bedrijf kan de vraag invullen, dan is er een match, die vervolgens door een notaris wordt vastgelegd.

De vragen vanuit verenigingen, maatschappelijke organisaties kunnen heel divers zijn, van spullen tot advies, van ruimte tot ondersteuning. Het is een hele mooie manier om direkt met ondernemers en ondernemingen in contact te komen. Aanmelding staat open voor alle maatschappelijke organisaties, verenigingen, initiatieven en bedrijven uit de Gemeente Aalten.

Voor bedrijven die maatschappelijk betrokken zijn, is dit een mooie manier om heel direkt te investeren in Aalten. Er is sprake van persoonlijk contact, er zijn talloze doelen om uit te kiezen en daardoor wordt de maatschappelijke betrokkenheid heel concreet en zichtbaar. Dit is een heel persoonlijke, direkte en mooie manier om maatschappelijke organisaties, verenigingen en initiatieven, die zo belangrijk zijn voor het woon- en leefklimaat in de gemeente Aalten, te steunen.

De beursvloer begint op 19 uur en eindigt om 21 uur met de uitreiking van het Aaltens Compliment voor de meest maatschappelijk betrokken ondernemer of onderneming van Aalten. Aansluitend is er een netwerkborrel. Toegang en aanmelden is gratis.

Aanmelden kan via de website: https://aaltenseuitdaging.nl/beursvloer-mbo-awards/.

Meer informatie: Mark van  Dam (manager Aaltense Uitdaging) via info@aaltenseuitdaging.nl