MATCH: Kunststof kokers van Merrem Kunststoffen voor Bredevoort Schittert

Merrem Kunststoffen is al jarenlang vriend van de Uitdaging. Niet alleen dragen ze daarom structureel bij aan de Uitdaging, maar weten ze geregeld ook een match te maken met vragen die vanuit verenigingen of stichtingen gesteld worden. Bredevoort Schittert stelde zo’n vraag aan de Uitdaging. Ze zochten 6 kunststof kokers voor het opbergen van de nieuwe dakzeilen van de kassakramen en Merrem stelde die graag ter beschikking.

Bredevoort Schittert is een jaarlijks terugkerend licht spektakel in het historische stadje Bredevoort. In 1968 zijn vrijwilligers uit Bredevoort hiermee begonnen en het heeft jarenlang als gondelvaart door de grachten van Bredevoort getrokken. In 2010 is een nieuwe opzet van de Gondelvaart bekend gemaakt. De gondels zijn veranderd in lichttaferelen en niet alleen de gracht maar het hele stadje wordt nu gebruikt als podium. Hierdoor kunnen de bezoekers overal zelf langs lopen en is er meer ruimte voor kunst, muziek en theater.

Merrem Kunststoffen is bewerker en leverancier van technische kunststoffen. Merrem is in 2006 opgericht en in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste bewerkers van technische kunststoffen in Nederland en zelfs van Europa. Inmiddels werken ze in Dinxperlo met ruim 65 mensen dagelijks aan een optimale balans tussen de hoogst mogelijke kwaliteit en de kortst mogelijke levertijd. Merrem Kunststoffen staat middenin de Dinxperlose samenleving en is, naast de steun aan de Aaltense Uitdaging, ook op veel andere vlakken maatschappelijk betrokken.

Meer weten wat de Aaltense Uitdaging voor uw vereniging of maatschappelijke organisatie kan doen? Mail uw vraag aan: https://aaltenseuitdaging.nl/vraag-aanbod-aanmelden/ of mail manager Mark van Dam via info@aaltenseuitdaging.nl