Beursvloer 2017 levert match op tussen machinefabriek en atletiekvereniging

Tijdens onze Beursvloer van 2017 kwam de voorzitter van atletiekvereniging AVA’70 in gesprek met Machinefabriek Aalders. Zij vertellen over de mooie match die daar is ontstaan.

Wij (Machinefabriek Aalders B.V.) zijn sinds een jaar ‘vriend van de Aaltense Uitdaging’. Als bedrijf vinden we het belangrijk regionaal maatschappelijk betrokken te zijn. Er zijn zoveel verenigingen en initiatieven die gesteund kunnen worden door een kleine handreiking. Dit is dan ook bepalend geweest in de keuze de beursvloer te gaan bezoeken.

Op het moment dat de gong ging voor de start van de veiling stond de voorzitter van atletiekvereniging AVA’70 al aan onze zijde. Hij had een presentatie van AVA’70, met de vraag of wij geïnteresseerd waren een kar inclusief overkapping te maken t.b.v. een springmat voor hun vereniging. Wij hebben toegezegd en een week later waren we op de atletiekbaan. Hier hebben we vernomen wat precies de bedoeling was en de specifieke wensen waren.

Na een schets te hebben gemaakt heeft onze engineer een tekening gemaakt voor het geheel. Na een aantal keer overleg te hebben gehad op de schitterende locatie van AVA’70 zijn we, na de officiële ‘go’, gestart met de bouw van de diverse onderdelen. 

Op waarschijnlijk de meest warme zaterdag in juni hebben we het geheel geplaatst. AVA’70 verzorgt zelf de bekleding van de overkapping. Als tegenprestatie komt op de beplating ons logo inclusief bedrijfsgegevens.

Wij zijn vereerd een bijdrage te hebben mogen leveren aan deze voorziening voor atletiekvereniging AVA’70.