DUBBELE MATCH voor Eendracht Aalten

Voor muziekvereniging De Eendracht in Aalten heeft de Aaltense Uitdaging een dubbele match kunnen maken. Er was behoefte aan een kopieerapparaat en aan een archiefkast. Beide vragen konden vanuit het netwerk van de Aaltense Uitdaging gematcht worden. De Eendracht is een actieve en grote muziekvereniging, die in 1896 werd opgericht en daarmee de oudste muziekvereniging van Aalten is. De vereniging noemt zich een trotse ambassadeur van de fanfare en blaasmuziek. Daarbij zijn ze één van de weinige muziekverenigingen met een eigen gebouw.

Verenigingen kunnen elkaar ook helpen. Toen de Uitdaging muziekvereniging Crescendo uit IJzerlo van een A3 scanner en copier voorzag, bood deze muziekvereniging hun daarmee overbodig geraakte kopieermachine weer aan via de Uitdaging. Ze plaatste hun aanbod op onze website. De Uitdaging koppelde de beide partijen aan elkaar en de match was gemaakt. De kopieermachine van Crescendo IJzerlo kreeg een mooie nieuwe bestemming bij college muziekvereniging Eendracht Aalten.

De archiefkast bleef over van een verbouwing van één van de kantoren van Alfa Accountants en adviseurs. Vaak blijft er met verbouwing van kantoren inventaris over wat niet meer in de inrichting past, maar nog prima een tweede leven kan krijgen. Zo ook deze prachtige kast, die Alfa Accountants en Adviseurs aanbood aan Eendracht Aalten. Daarmee heeft deze kast een mooie maatschappelijke bestemming gekregen, die ook nog eens erg duurzaam is.

Heeft uw bedrijf ook inventaris, die goed bruikbaar is en zoekt u een duurzame en maatschappelijke bestemming hiervoor? Neem contact op met de Aaltense Uitdaging, via onze website www.aaltenseuitdaging.nl of mail manager Mark van Dam via info@aaltenseuitdaging.nl