Een beetje licht in deze donkere dagen

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.6.6″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.6.6″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.9″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.6.6″ global_colors_info=”{}”]

Het matchen bij de Aaltense Uitdaging kan soms super snel! Op dinsdagmiddag kregen wij van Scouting Aalten een dringend verzoek om een rolsteiger, zodat zij op vrijdagavond voor Stichting Aalten Promotie in het centrum de feestverlichting konden ophangen.
 
Eén telefoontje door onze voorzitter was genoeg. Dankjewel Jansen Eupe Verf & Wandafwerking voor het beschikbaar stellen van de steiger.

Ook dank aan Jos Tolkamp Speciaal Transport Vof en Bouwbedrijf Hogenkamp voor het beschikbaar stellen van de verrijkers.

 
Mede dankzij de betrokkenheid van deze ondernemers werd het al een beetje licht in deze donkere dagen!

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”4.14.9″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ theme_builder_area=”post_content” _builder_version=”4.14.9″ _module_preset=”default”][/et_pb_section]