Heurns Veld wint Gouden Pit!

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.9″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.14.9″ hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” custom_padding=”||4px|||” height=”447px” sticky_enabled=”0″ max_height=”485px”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.4.9″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.9.7″ global_colors_info=”{}”]

Heurns Veld wint Gouden Pit!

De unieke aanpak van het Heurns Veld scoort! Via het kinderbestuur is jong en oud in De Heurne betrokken bij het nieuwe Heurnse Veld. Het veld is bedoeld om te ontmoeten, te bewegen en spelen en voor natuurbeleving en -educatie. Heel De Heurne is trots op deze nieuwe ontmoetingsplek waarvan veel gebruik wordt gemaakt.

KNHM Foundation steunt jaarlijks onder de noemer ‘Kern met Pit’ vele burgerinitiatieven in Nederland. Een jury beoordeelt alle projecten en iedereen kan stemmen op het project van voorkeur. Nadat het veld in januari al was bestempeld als beste project van Gelderland zijn wij nu in competitie met alle provinciale winnaars uitgeroepen tot beste burgerinitiatief van Nederland!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.4.9″ global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://aaltenseuitdaging.nl/wp-content/uploads/2021/06/IMG_8045-scaled.jpg” title_text=”IMG_8045″ _builder_version=”4.14.9″ hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” min_height=”344.1px” width=”100%” custom_padding=”||0px|||” height=”330px” sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.14.9″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.14.9″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.14.9″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Het aantal behaalde internet stemmen bepaalt voor 50 % de uitslag en een jury de andere 50 %. De driekoppige jury was unaniem van oordeel, dat het Nieuw Heurns Veld het beste van Nederland is. Het jury oordeel: het Nieuw Heurns veld levert een grote bijdrage aan het vitaal houden van de lokale gemeenschap. Samen dingen doen en leren en nieuwe verbindingen tot stand brengen via een breed gedragen ontmoetingsplek. En actief burgerschap van de jeugd bevorderen.

Een project met een hoog het ambitieniveau niveau. Met een begroting van bijna € 80.000,- en de inzet van heel veel vrijwilligers is het een complex project. Vandaar een hoge score. Echt een project gedragen door hele gemeenschap!

De prijs werd gisteren in de namiddag via een livestream event met alle provinciewinnaars bekend gemaakt. Vervolgens reed een heuse discobus het terrein op en reikte KNHM voorzitter Annemarie Jorritsma de prijs uit aan het kinderbestuur.

Bijna 2.400 personen hebben hun stem op het Heurns Veld uitgebracht.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]