Kantoorunit van Westerveld & Nederlof voor PSVA

door: Iris Jansen
BREEDENBROEK/AALTEN – Door bemiddeling van de Aaltense Uitdaging is er deze zomer een mooie match ontstaan tussen de Paardensportvereniging Aalten en Westerveld & Nederlof BV uit Breedenbroek.

Tijdens de Dinxperlose Ondernemerslunch van de Aaltense Uitdaging afgelopen juni, bood Mark Nederlof een inpandige kantoorunit aan die, gezien de uitbreiding van het bedrijf, te klein was geworden.
Nederlof: “Twintig jaar geleden hebben we deze unit zelf gebouwd en we hebben hem tot begin dit jaar in gebruik gehad. Aangezien het een inpandige kantoorunit is, kun je die niet zomaar buiten parkeren in weer en wind. Eigenlijk stond hij ons in de weg. De ondernemerslunch kwam dus als geroepen, want manager Ellen van Minnen wist een vereniging die hem goed kon gebruiken.” Ook Van Minnen was enthousiast over dit mooie aanbod. “Dit is een groot object waar je normaal gesproken niet direct een partij voor hebt, maar het geval was dat ik al eens contact had gehad met de Paardensportvereniging. Zij hebben dit jaar een binnenmanege gebouwd en zochten nog een inpandig secretariaat. De perfecte match dus”, vertelt ze lachend.

Ook voorzitter Femke van de Put en vrijwilliger Wim Salemink, de technische man van de vereniging, zijn erg blij met de bemiddeling. “Precies wat we zochten, maar om zoiets aan te schaffen uit eigen middelen, is voor onze vereniging onhaalbaar. We zijn dan ook ontzettend blij dat deze unit niet op de schroothoop is beland, maar bij ons nog perfect dienst kan doen.” Salemink: “We hebben de unit aangepast wat formaat betreft en vervoersklaar gemaakt. Op een platte wagen met trekker zijn we van Breedenbroek naar Aalten gesukkeld; en hele optocht maar de moeite waard. Hier hebben we hem verder van binnen afgetimmerd en geschilderd.” Ook Nederlof is blij met de nieuwe bestemming.”Hij ziet er weer gelikt uit. Ik ben blij dat er een nieuwe bestemming voor is gevonden en dat we er een vereniging mee hebben kunnen helpen. Zonder de bemiddeling van de Aaltense Uitdaging was het toch heel lastig verhaal geworden om hem kwijt te raken.”

AaltensNieuws