MATCH: Advies van Alfa voor Bredevoorts Belang

De meeste matches van de Aaltense Uitdaging gaan over spullen. Een kast, een laptop, een beamer, dat soort zaken. Maar de Uitdaging kan ook adviseurs koppelen aan verenigingen of maatschappelijke organisaties. Vanuit Bredevoorts Belang kwam de vraag om hulp rondom de ANBI status van de vereniging. De belastingdienst nam deze status bij deze vereniging onder de loep en Bredevoorts Belang had behoefte aan inhoudelijk advies hierover.

 Een aanvraag die wordt ingediend via de website van de Aaltense Uitdaging, komt op de agenda van de matchgroep. Dat is een groep mensen die actief zijn binnen het Aaltense bedrijfsleven en hun netwerk daarvoor openzetten. Hierbij wordt er getracht een aanvraag met gesloten beurzen te matchen. Deze vraag werd via de matchgroep gekoppeld aan Benjamin Veldhuizen van Alfa Accountants en Adviseurs uit Aalten.

Alfa Accountants en Adviseurs heeft de situatie voor Bredevoorts Belang in kaart gebracht en ze van deskundig advies kunnen voorzien. Met dit advies kwam Bredevoorts Belang weer een noodzakelijke stap verder.

Bij het bedrijfsleven in de gemeente Aalten is heel veel expertise, op allerlei gebied. Heeft uw vereniging of organisatie nu eens een advies nodig, neem dan contact op met de Aaltense Uitdaging, dan kijken wij of we dit kunnen matchen.

Bent u nu een bedrijf met specifieke expertise? En bent u bereid deze expertise met gesloten beurs aan te bieden aan een specifieke vraag vanuit de Aaltense samenleving? Stuur een mail aan Mark van Dam van de Aaltense Uitdaging, dan nemen we snel contact met u op.

Meer weten wat de Aaltense Uitdaging voor uw vereniging of maatschappelijke organisatie kan doen? Mail uw vraag aan: https://aaltenseuitdaging.nl/vraag-aanbod-aanmelden/ of mail manager Mark van Dam via info@aaltenseuitdaging.nl