MATCH! Stoelen van Schaersvoorde voor Bredevoort Schittert

De Aaltense Uitdaging heeft wederom bewezen hoe effectief zij partijen kan samenbrengen. Door de sluiting van een locatie van Schaersvoorde kwamen er 27 stoelen vrij, die conciërge Frank te Brake vervolgens aanbood op de website van de Aaltense Uitdaging. Bredevoort Schittert, een vereniging die weerbestendige stoelen zocht voor vrijwilligers tijdens hun evenementen, reageerde enthousiast op dit aanbod.

Bredevoort Schittert, opgericht in 1968 en oorspronkelijk bekend als “Gondelvaart,” organiseert samen met andere verenigingen een kunst-, licht- en muziektheater dat jaarlijks duizenden bezoekers trekt. Dit jaar is het thema “Bredevoort, it’s all magic!” oftewel “Bredevoort Schittert, laat je betoveren!”. Het belooft een magische editie te worden, vol verwondering met tovenaars, kabouters, eenhoorns, regenbogen en wellicht een verdwaalde Harry Potter of ET-figuur…. Op 27, 28 en 29 september zullen de bouwgroepen van Bredevoort Schittert opnieuw hun creatieve talenten tonen!

 Schaersvoorde is een brede scholengemeenschap met vmbo, havo en vwo, en heeft twee locaties in Aalten. De school streeft ernaar om leerlingen in een veilige en respectvolle omgeving te laten ontwikkelen tot unieke individuen. Schaersvoorde wil haar leerlingen helpen hun talenten optimaal te verkennen en te benutten, hen met een open blik de wereld tegemoet te laten treden, verantwoordelijkheidsgevoel te ontwikkelen voor hun eigen groei, de medemens en de wereld, en hen voor te bereiden op verdere studie en beroepsleven.

 De samenwerking tussen Schaersvoorde en Bredevoort Schittert, mogelijk gemaakt door de Aaltense Uitdaging, is een prachtig voorbeeld van hoe gemeenschappen elkaar kunnen ondersteunen en versterken.

 Meer weten wat de Aaltense Uitdaging voor uw vereniging of maatschappelijke organisatie kan doen? Mail uw vraag aan: www.aaltenseuitdaging.nl of mail manager Mark van Dam via info@aaltenseuitdaging.nl