MATCH: twee beamerschermen van Prinzen BV

Prinzen BV benaderde de Aaltense Uitdaging. Er waren twee beamerschermen in het bedrijf die niet meer nodig waren. De Aaltense Uitdaging ging vervolgens op zoek naar verenigingen die dergelijke schermen konden gebruiken. Een enkel berichtje op de sociale media kanalen van de Aaltense Uitdaging leverde veel reacties op. Zoveel zelfs dat er geloot is. De beamerschermen zijn toegekend aan Speeltuinvereniging Robbedoes en Scouting Aalten.

Prinzen BV is een Aaltens bedrijf dat gespecialiseerd is in eierverwerkingsmachines. Het bedrijf werd in 1984 opgericht en levert via een dealernetwerk hun machines over de hele wereld. Van de meer eenvoudige eierinpakmachines tot aan veel complexere eier- en trayverwerkingssystemen. Het bedrijf is continu aan het innoveren, met een focus op dierenwelzijn. Dit maakt dat ze hoge kwaliteit machines over de hele wereld uitleveren. Prinzen is een daarnaast een mooie werkgever, met veel nadruk op opleiding en training om de persoonlijke en professionele vaardigheden van medewerkers te vergroten.

Scouting Aalten is een actieve scoutinggroep met een fraai eigen gebouw aan de Bokkelderweg. Deze groep bestaat al circa 70 jaar en heeft zich met de tijd mee ontwikkelt. Doordat de scouting zich uitdrukkelijk profileert al een jongerenorganisatie zonder politieke of religieuze signatuur, is iedereen er welkom. Leden zijn dan ook afkomstig uit alle lagen van de Aaltense bevolking. Scouting biedt kinderen en jongeren een plezierige vrijetijdsbesteding waarin samenwerken, avontuur, respect voor elkaar en de leefomgeving centraal staan.

Speeltuinvereniging Robbedoes beheren de speeltuin aan de Saksenstraat in Aalten. Met vrijwilligers wordt deze speeltuin en het bijbehorende gebouw onderhouden en opgesteld voor kinderen. De speeltuin heeft ook toestellen voor kinderen met een beperking. Daarnaast organiseren de vrijwilligers van Robbedoes veel activiteiten door het jaar heen. Het beamerscherm gaat gebruikt worden in het gebouw.

Heeft uw bedrijf ook inventaris of apparatuur over wat gebruikt kan worden door verenigingen of maatschappelijke organisaties ? Meldt u deze dan aan via onze website via:
Vraag & Aanbod aanmelden – Aaltense Uitdaging

Heeft u een vraag aan ons? Neem contact op met Mark van Dam, manager van de Aaltense Uitdaging via info@aaltenseuitdaging.nl