MATCH: Vervoer voor muziekvereniging de Eendracht

Muziekvereniging De Eendracht in Aalten is de oudste muziekvereniging uit Aalten. Op hun website noemen ze zich trotse ambassadeur van de fanfare en blaasmuziek. En dat is niet zonder reden. Op het concours in Zutphen van 25 november 2023 won de vereniging de eerste plaats met maar liefst 81,25 punten. Maar voor een dergelijk concours moeten ook alle muziekinstrumenten vervoerd worden. Daarvoor zond de Eendracht een aanvraag in bij de Aaltense Uitdaging.

 De muziekvereniging had weliswaar een eigen aanhanger, maar die is te zwaar voor een normale personenauto. En voor optredens verder weg was er eigenlijk een goede bus nodig voor het vervoer van de vele instrumenten. De matchgroep van de Uitdaging behandeld deze vragen en Alfred Beumer van autobedrijf Huiskes-Kokkeler kon de match maken. De vereniging kon gebruik maken van een bus en een bakwagen een enkele keer per jaar.

In Aalten zijn twee vestigingen van Huiskes-Kokkeler gevestigd op hetzelfde adres. In Aalten kan men  terecht voor koop, private en zakelijk lease van occasions van de merken CUPRA, SEAT, Škoda en Volkswagen. Maar men kan ook terecht voor service van de merken Audi, CUPRA, SEAT, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. Daarnaast biedt Huiskes-Kokkeler ook een tank- en wascentrum aan in Aalten. Huiskes Kokkeler is de locatie voor de maatschappelijke beursvloer van de Aaltens Uitdaging op 6 maart 2024.

Meer weten wat de Aaltense Uitdaging voor uw vereniging of maatschappelijke organisatie kan doen? Mail uw vraag aan: https://aaltenseuitdaging.nl/vraag-aanbod-aanmelden/ of mail manager Mark van Dam via info@aaltenseuitdaging.nl