MATCH: Vier bureaustoelen van Merrem Kunststoffen voor Figulus Welzijn

MATCH: Vier bureaustoelen van Merrem Kunststoffen voor Figulus Welzijn

 Figulus Welzijn is al jarenlang een belangrijke samenwerkingspartner voor de Uitdaging. Af en toe kunnen ook vragen van Figulus welzijn door het netwerk van de Uitdaging gematcht worden. Via de website van de Aaltense Uitdaging werd door Figulus Welzijn een vraag uitgezet voor 4 bureaustoelen, iets wat al snel werd opgemerkt door Merrem Kunststoffen uit Aalten. Zij konden de vier bureaustoelen beschikbaar stellen. Inmiddels zijn de bureaustoelen aan Figulus overgedragen.

 Figulus Welzijn ontstond per 1 januari 2011 uit het samengaan van het Sociaal Cultureel Werk Aalten en het Sociaal Cultureel Werk Dinxperlo. De stichting heeft zich ontwikkeld tot een brede welzijnsorganisatie die inspeelt op de maatschappelijke ontwikkelingen van deze tijd. Voorbeelden hiervan zijn het vluchtelingenwerk dat uitgevoerd wordt door Figulus Welzijn, ze spelen een rol binnen de participatiewet en zijn actief bij het bestrijden van eenzaamheid bij onze oudere inwoners. Daarnaast vind Figulus het belangrijk dat het sterke sociale netwerk binnen de gemeente Aalten ondersteund en in stand gehouden wordt. Mede door dit sterke sociale netwerk kunnen ze gezamenlijk alle maatschappelijke veranderingen opvangen.

Merrem Kunststoffen is al jarenlang Vriend van de Uitdaging. Vanwege die verbondenheid bekijkt het bedrijf regelmatig de website van de Aaltense Uitdaging of er vragen zijn die ze kunnen matchen. En de vraag om bureaustoelen van Figulus Welzijn kon snel gematcht worden. Merrem Kunststoffen is bewerker en leverancier van technische kunststoffen. Merrem is in 2006 opgericht en in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste bewerkers van technische kunststoffen in Nederland en zelfs van Europa. Inmiddels werken ze in Dinxperlo met ruim 65 mensen dagelijks aan een optimale balans tussen de hoogst mogelijke kwaliteit en de kortst mogelijke levertijd.

Meer weten wat de Aaltense Uitdaging voor uw vereniging of maatschappelijke organisatie kan doen? Mail uw vraag aan: https://aaltenseuitdaging.nl/vraag-aanbod-aanmelden/ of mail manager Mark van Dam via info@aaltenseuitdaging.nl