MATCH: whiteboard voor St Anthonis

Soms kosten matches tijd en inspanning om te realiseren, maar soms kan het ook erg snel en makkelijk gaan. De Harmonie St. Antonius stuurde de volgende vraag in aan de Aaltense Uitdaging: Voor mededelingen, inschrijflijsten etc. zijn wij op zoek naar een verrijdbaar whiteboard/vergaderbord waar eenvoudig documenten op geplaatst kunnen worden.

Als er een dergelijke vraag binnenkomt, dan wordt deze doorgeleid aan de matchgroep, die vervolgens in hun (bedrijven-)netwerk gaan kijken of er een bedrijf is wat deze vraag kan matchen. Daarnaast wordt de aanvraag via onze socials verspreid.

De aanvraag ook op LinkedIn geplaatst en ge-repost door de indiener. Vanuit die repost meldde zich de Terborgse Handels Onderneming (THO) rechtstreeks bij de indiener. THO is leverancier van onder meer kantoormeubilair, met vestigingen in Terborg, Huissen en Apeldoorn. Zij hebben een prachtig whiteboard ter beschikking gesteld aan de harmonie in Aalten.

Harmonie St Antonius is opgericht in 1928 en heeft zowel een A-orkest (concertorkest) als een jeugdorkest. Het concertorkest bestaat uit ongeveer 40 leden. Zelf beschrijven ze hun concerten als “net even anders”. Ook zijn er gelegenheidsamenwerkingen met bijvoorbeeld Hans Keuper en Boi Foi Toch. Het jeugdorkest is een laagdrempelige manier om kinderen en aanraking te laten komen met muziek en samenspelen, wat voor opgroeiende kinderen erg waardevol is.

Heeft uw vereniging, maatschappelijke organisaties of initiatief een vraag of een behoefte? Neem contact op met de Aaltense Uitdaging. Onze Stichting helpt graag om de match te maken! Dat kan via: https://aaltenseuitdaging.nl/vraag-aanbod-aanmelden/ of via email: info@aaltenseuitdaging.nl.