Nominatieronde voor Aaltens Compliment geopend!

Welk bedrijf heeft in 2023 het Aaltens Compliment verdiend voor het meest maatschappelijk betrokken bedrijf of ondernemer? U kunt nu een bedrijf of ondernemer daarvoor nomineren via de website van de Aaltense Uitdaging.

Bedrijven en ondernemers in de Gemeente Aalten zijn over het algemeen bijzonder maatschappelijk betrokken. Daarmee wordt er veel geïnvesteerd in de Aaltense gemeenschap belangrijk werk ondersteund. Maar veel bedrijven en ondernemers zijn hier ook bijzonder bescheiden over. Met de verkiezing van het Aaltens Compliment wil de Aaltense Uitdaging haar waardering uitspreken voor ondernemers of bedrijven die op een maatschappelijk betrokken en maatschappelijk verantwoorde wijze hun bedrijfsvoering uitoefenen.

Nominaties kunnen worden gedaan door inwoners, bedrijven, initiatieven, verenigingen en maatschappelijke organisaties uit de gemeente Aalten. Bij de nominatie is het belangrijk om een goede onderbouwing te geven voor de nominatie. Dat kan zijn dat er een bedrijf of ondernemer is die net die extra stap heeft gezet voor een vereniging of meer mensen met afstand tot de arbeidsmarkt binnen het bedrijf heeft dan je mag verwachten. Het gaat dus om bedrijven en/of ondernemers die net die extra stap zetten in het belang van de Aaltense samenleving.

De nominatieperiode sluit op 31 december 2023. Dan worden alle nominaties verzameld en door een deskundige jury beoordeeld. De uitslag en uitreiking van het Aaltens Compliment wordt gedaan op de maatschappelijke beursvloer van de Uitdaging, die op 6 maart 2024 bij Autobedrijf Huiskes-Kokkeler aan de Varsseveldsestraatweg 80 in Aalten zal plaatsvinden.

Dus weet u een bedrijf of ondernemer die het Aaltens Compliment verdient: nomineer deze dan via https://aaltenseuitdaging.nl/beursvloer-mbo-awards/

Meer informatie:

Mark van Dam (manager Aaltense Uitdaging)

info@aaltenseuitdaging.nl

www.aaltenseuitdaging.nl