Dit is de duurzame marktplaats voor Aalten. Plaats hier je vraag of aanbod, dit kan van alles zijn van middelen, kennis, handjes of materialen. Een tweede leven noemen we dat ook wel, een duurzame oplossing voor onze samenleving is het zeker. Elkaar helpen om te groeien en beter te presteren kunnen we alleen samendoen. Dit aanbod wordt ook geplaatst in Winterswijk en Doetinchem.

Aanmelden

Aanmelden voor ondernemers: Inventaris over? Of wilt u advies of iets anders aanbieden? Geef dat aan op onderstaand formulier, zo mogelijk voorzien van een foto. Dan gaan wij op zoek naar verenigingen, initiatieven of maatschappelijke organisaties die dit kunnen gebruiken

Aanmelden voor stichtingen en verenigingen: heb jij iets nodig voor jouw maatschappelijk initiatief? Plaats hier je vraag, indien mogelijk met een foto of plaatje waar het om gaat. Beschrijf ook kort waarom je deze hulpvraag stelt. Het beste is om dit zo concreet mogelijk te formuleren.

Hulp nodig bij het formuleren van een vraag of aanbod? Neem dan contact met ons op. We helpen graag.

Reageren

Hieronder staat het actuele vraag en aanbod. Ziet u als bedrijf een vraag die u kunt matchen? Reageer dan op de betreffende vraag. Ziet u als Vereniging, maatschappelijke organisaties of initiatief een aanbod wat u kan gebruiken? Ook dan kunt u bij de betreffende aanbod reageren. Naast direkt reageren, is het ook mogelijk een vraag te stellen diegene die het aanbod of vraag geplaatst heeft.

Indien er een match is zullen wij regelen dat jullie met elkaar in contact kunnen komen om de overhandiging plaats te laten vinden.

Samenwerken aan een mooiere samenleving!

Aangeboden: 10 stapelstoelen

In: Aanbod
Status: Open
juni 12, 2024
Mark van Dam

Gevraagd: 2 vuurkorven met vuurplaat

In: Vraag
Status: Open
juni 7, 2024
Mark van Dam

Gevraagd: 6 stuks buis of koker

In: Vraag
Status: Open
mei 17, 2024
Mark van Dam

Kleurboeken

maart 14, 2024
Mick Veenstra

Enveloppen bruin Bloom reclame

maart 14, 2024
Mick Veenstra

Cadeau tasje bruin klein

maart 14, 2024
Mick Veenstra

Ordners 2 rings

maart 14, 2024
Mick Veenstra

Ontbijt borden

In: Vraag
Status: Open
maart 14, 2024
Mick Veenstra

Gevraagd hulp bij maken website

juli 6, 2023
Mark van Dam