Workshop: de AVG, hoe zit dat voor verenigingen en stichtingen?

Alle media spreekt erover, Privacy en AVG. Hoewel er steeds meer duidelijk wordt over deze wetgeving en hoe organisaties hieraan moeten voldoen, blijven veel vraagtekens. Hoe zit het met verenigingen en stichtingen? Moeten deze ook voldoen aan de AVG of geldt dit alleen voor bedrijven?

Je zou door de nieuwe wetgeving de indruk kunnen krijgen dat het hebben van informatie en persoonsgegevens, alleen maar negatief is en rompslomp oplevert. Naast het onderwerp privacy en AVG gaan we ook kijken naar goed gebruik van informatie. Informatie biedt ook kansen om te groeien of te verbeteren!

Op 27 juni a.s. organiseren de Aaltense Uitdaging en MKB Security Plan in ’t Dorpshuus in IJzerlo een laagdrempelige workshop om een aantal vraagtekens omtrent de AVG op te helderen. Deze workshop start met een korte toelichting op vereisten vanuit de AVG. We gaan ook bezig met kansen die het hebben van informatie biedt. Daarna zal veel ruimte zijn voor vragen en input vanuit de verenigingen en stichtingen zelf, waarbij praktijkvoorbeelden ingebracht kunnen worden en vragen kunnen worden gesteld.

Het programma begint om 19.30 uur. Per vereniging kunnen 2 personen deelnemen. De kosten bedragen 2,50 p.p., dit is inclusief een kop koffie of thee.

Aanmelden kan via info@aaltenseuitdaging.nl